fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Mesajul unui primar antivaccinist din Vaslui către autoritățile centrale: „Vă vom aștepta cu furci, coase și securi! Sunteți cel mai mare dușman al neamului!”

Mesajul unui primar antivaccinist din Vaslui către autoritățile centrale: „Vă vom aștepta cu furci, coase și securi! Sunteți cel mai mare dușman al neamului!”


Primarul din comuna vasluiană Şuletea, Ciprian Robert Tamaș, le-a transmis autorităților că va porni alături de localnici o răscoală dacă îi vor obliga să se imunizeze împotriva noului coronavirus. „Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci”, a scris edilul pe pagina de socializare.

Tamaș scrie că nu se va vaccina și, ca argument, vorbește despre cazul unor cunoscuți care s-au imunizat și au fost testați pozitiv ulterior cu Sars-Cov-2.

În acest context, edilul le transmite celor care se ocupă de vaccinare că sunt „cei mai mari dușmani ai neamului” și îi amenință că vor fi așteptați cu „furci, coase și securi” dacă vor introduce vaccinarea obligatorie.

„Nu m-am vaccinat și nici nu mă voi vaccina! Dar sunt surprins că am prieteni care au fost vaccinați prin lunile martie-aprilie-mai al acestui an și acum au fost diagnosticați cu covid! Concluzia?? Voi, cei care ne tot stresați să ne vaccinăm, sunteți cei mai mari dușmani ai neamului românesc!

Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligați să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca și atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci...cu furcile, coasele și securile!!! Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri, oameni de carton care sunteți!! Voi fi în prima linie și voi apăra drepturile tuturor celor care nu vor să se vaccineze! Nu îi mai condiționați că nu îi veți mai primi la serviciu pe doctori, pe polițiști, pe militari, pe profesori și pe mulți alții, sau la școală pe elevi, dacă nu se vor vaccina!!! Nu îmi este teamă de voi și nu voi ceda un centimetru...îmi iubesc țara, neamul și identitatea!!!”, a transmis Ciprian Tamaș pe Facebook.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top