fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Foto: stiri-neamt.ro Foto: stiri-neamt.ro

Cadavrul unei fete din Neamț, care a dispărut în urmă cu 15 ani, găsit îngropat în curtea casei: tatăl copilei a fost reținut


Cadavrul unei fete care a dispărut în urmă cu 15 ani, alături de mama ei, a fost găsit îngropat în curtea locuinței tatălui ei. Bărbatul a fost reținut.

Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, s-a înregistrat dosar penal ca urmare a unei sesizări vizând dispariţia, în anul 2006, a două victime, mamă și fiică minoră, existând posibilitatea ca persoanele dispărute să fi fost la acel moment ucise.

Marți s-a făcut o percheziţie domiciliară la o locuinţă din oraşul Târgu Neamţ, ocazie cu care au fost identificate rămăşiţele unui cadavru uman, posibil al unei persoanei minore, ce erau îngropate în curtea casei, scrie Mediafax.

Proprietarul locuinţei este tatăl uneia din victimele date dispărute în anul 2006, astfel că bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost sesizat Tribunalul Neamţ cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând de miercuri, pentru omor calificat.

 

Mamă și fiică, date dispărute după 2 ani

În decembrie 2006, o fetiță de 5 ani și mama ei în vârstă de 26 de ani au dispărut, fără urmă, din orașul Buhuși, jud. Bacău. Polițiștii au fost sesizați abia în 2008, de bunicul minorei. Acesta a declarat anchetatorilor că pe 8 decembrie 2006, fiica și nepoata lui au plecat de la domiciliul din orașul Buhuși, însoțite de tatăl celei mici și nu au mai revenit la domiciliu.

„El a venit și m-a rugat să le dau voie celor două să meargă cu el, în oraș, că să le cumpere niște haine.” – ar fi declarat bunicul.

Cazul a fost preluat de autoritățile din Neamț și Bacău.

Primele detalii ale anchetei ar fi stabilit că 7 decembrie 2006, Magdalena s-a deplasat împreună cu un executor judecătoresc la domiciliul fostului soț, din Târgu-Neamț, unde i-a fost încredințată custodia copilului. Tot în acea zi, cele două au plecat la domiciliul tatălui său, din orașul Buhuși.

A doua zi, bărbatul s-a dus în orașul băcăuan, încercând să o convingă pe fosta soție să se întoarcă la locuința lui din Târgu-Neamț. Acesta ar fi spus polițiștilor că s-a despărțit de fosta soție și de fiica sa în ziua de 8 decembrie 2006 în centrul orașului Buhuși.

Polițiștii au făcut investigații amănuțite, însă cercetările au fost îngreunate din cauza faptului că dispariția a fost reclamată foarte târziu, iar eforturile anchetatorilor și căutările efectuate în județele Neamț și Bacău, nu au dus la nici un rezultat.

De atunci, cele două nu au mai fost văzute, numele fetiței apărând până astăzi pe site-ul IGPR la rubrica „persoane dispărute”: „Arhip Andreea – La data dispariţiei avea vârstă de 7 ani, semnalmente: înălţime 1.10 m, greutate de aproximativ 35 kg, constituţie slabă, ochi negri, bărbie ovală, faţă ovală, frunte mijlocie, gură mică, buze subţiri, păr negru cu firul drept lung. – Data dispariției: decembrie 2006”

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top