fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Un traficant de droguri din Suceava a sărit pe geam pentru a scăpa de jandarmi. A fost prins repede (VIDEO)

Un traficant de droguri din Suceava a sărit pe geam pentru a scăpa de jandarmi. A fost prins repede (VIDEO)


Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Suceava au efectuat, în cursul zilei de miercuri, 24 noiembrie, 24 de percheziţii domiciliare pentru destructurarea unui grup specializat în trafic de droguri.

Percheziţiile au fost făcute în judeţele Ilfov, Olt, Cluj, Neamţ, Vaslui şi Suceava, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de droguri de risc, punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unei locuinţe sau a unui local, pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri, efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, scrie „Adevărul”.

În timpul acţiunilor, un tânăr din comuna Broşteni, judeţul Suceava a sărit pe geam pentru a scăpa de jandarmi. Nu a reuşit să scape.

Din cercetări a reieşit că în judeţul Suceava ar fi fost constituit un grup infracţional organizat care ar fi desfăşurat activităţi de comercializare de cannabis şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În casele presupuşilor traficanţi, oamenii legii au găsit în total 90.000 de lei, 300 de grame de canabis şi peste un kilogram de etnobotanice, recipiente cu produse canabisol, comprimate, un grinder, foiţe, cântar electornic, flacoane anabolizante.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top