fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Rănit în dragoste! Bătaie într-o gară din Suceava: un bărbat l-a luat la palme pe fostul iubit și pe amantul acestuia (VIDEO)

Rănit în dragoste! Bătaie într-o gară din Suceava: un bărbat l-a luat la palme pe fostul iubit și pe amantul acestuia (VIDEO)


Trei bărbaţi, între care unul travestit, au provocat un scandal monstru în noaptea de marţi spre miercuri, în Gara Burdujeni din municipiul Suceava. Cel care a devenit agresiv li s-a plâns poliţiştilor că a fost părăsit de iubitul său pentru un alt bărbat, scrie „Adevărul”.

Conflictul a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în gară se vede cum cei trei bărbaţi discută într-un colţ şi la un moment dat unul dintre ei încercă să împartă lovituri, după care pune mâna pe un obiect contondent pe care îl aruncă în direcţia prietenilor săi.

Alertaţi de ţipetele de pe peron, cei doi poliţişti de la Transporturi care erau de serviciu l-au imobilizat pe agresor şi l-au dus în birou pentru audieri. 

Tot acolo au ajuns şi ceilalţi doi bărbaţi implicaţi în conflict. Astfel, oamenii legii au aflat că unul dintre ei era din Timişoara, altul din Galaţi şi cel de-al treilea din Drobeta

Acesta din urmă şi-a părăsit iubitul din Timişoara pentru a se cupla cu bărbatul din Galaţi. Noul cuplu voia să plece la Bucureşti, iar bărbatul „părăsit” ar fi vrut să-l însoţească şi din acest motiv şi-a cumpărat bilet pentru acelaşi tren. 

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top