fbpx
Print this page
Tragedie în Botoșani. Un tânăr militar a murit în sala de fitness

Tragedie în Botoșani. Un tânăr militar a murit în sala de fitness


Un militar din Botoșani a murit într-o sală de fitness. Tragedia a avut loc în această dimineață, în timpul unui antrenament. Bărbatul s-a prăbușit din senin, după ce a alergat pe bandă. Medicii de la ambulanță, chemați de urgență, au încercat să-l resusicteze, însă eforturile lor au fost zadarnice. Valentin Căeru s-a stins la doar 32 de ani.

 

Militarul s-a dus în această dimineață să se antreneze într-o sală de fitness din Botoșani. Și-a început încălzirea pe banda de alergat și, după doar 10 minute, s-a așezat pe o bancă ca să-și tragă răsuflarea.

 

Atunci, în ajutorul lui a sărit un paramedic ISU, dar și un medic pensionar, care se aflau la sală în timpul liber.

 

„Am crezut că a suferit o criză şi am încercat să îl aşezăm să îl ajutăm să respire. Dar imediat am sesizat că nu are puls şi am început manevrele de resuscitare, fiind chemată şi ambulanţa, care a ajuns imediat”, a precizat Ovidiu Anechitei, paramedic în cadrul SMURD Botoşani.

 

Medicii de la ambulanță au încercat să-l readucă la viață pe bărbat.

 

Din spusele apropiaților, militarul Valentin Căeru simțea o stare de oboseală în ultima perioadă. Din primele cercetări, Valentin Căeru ar fi suferit un accident vascular. Bărbatul era căsătorit și era tatăl unei fetițe de doi ani.

 

(Sursa: libertatea.ro)


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Articole similare