Cine fură din pădurile patriei! Viceprimar din Suceava, prins cu un camion plin de cherestea fără acte Foto: Adevărul

Cine fură din pădurile patriei! Viceprimar din Suceava, prins cu un camion plin de cherestea fără acte


Niculai Floriştean, viceprimarul din comuna suceveană Valea Moldovei, a fost depistat fără permis de conducere la volanul unui camion în care transporta cherestea fără documente de provenienţă. Acesta a fost amendat cu 5.000 de lei, i s-a confiscat lemnul de 7.000 de lei şi i s-a indisponibilizat camionul în valoare de 150.000 de lei. În plus, pe numele său a fost întocmit un dosar penal.

 

Viceprimarul a fost prins în trafic, pe DJ 177 C, pe raza localităţii de domiciliu, de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Valea Moldovei, în timp ce transporta cu camionul Mercedes cantitatea de 15,31 mc de cherestea răşinoase fără a deţine documente prin care să ateste provenienţa legală a lemnului, scrie „Adevărul”.

 

În urma verificărilor întreprinse de polițiști s-a constatat că maşina aparţine de SC Al Romică SRL cu sediul în comuna Valea Moldovei, iar Niculai Floriştean este asociat în cadrul societăţii. În acest caz s-a dispus sancţionarea contravenţională de către poliţiştii din Valea Moldovei a lui Niculai Floriştean cu amendă în valoare de 5.000 de lei şi ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantităţii de 15,31 mc cherestea răşinoase în valoare de 7.000 de lei şi a camionului Mercedes Benz în valoare de 150.000 de lei.

 

Verificările privind provenienţa materialului lemnos au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, cercetările fiind extinse la punctul de lucru al SC Al Romică SRL, cu sediul în comuna Valea Moldovei.

 

De asemenea, s-a descoperit faptul că Niculai Floriştean nu avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, având permisul de conducere suspendat. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat”, cercetările urmând a fi făcute de către organul constatator din cadrul Postului de Poliţie Valea Moldovei.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top