fbpx
Portokal
Bătrân de 90 de ani, găsit fără suflare în casă. Vecinii spun că ar fi fost ucis

Bătrân de 90 de ani, găsit fără suflare în casă. Vecinii spun că ar fi fost ucis


Un bărbat în vârstă de 90 de ani din judeţul Bacău a fost găsit fără suflare luni seara în casă. Martorii susţin că poarta gospodăriei era deschisă, broasca de la uşa spartă, iar omul avea o lovitură la cap.

 

Anchetatorii spun că moartea este una suspectă şi au început cercetările pentru a afla ce i-a adus sfârşitul bătrânului.

 

Bătrânul în vârstă de 90 de ani locuia singur în comuna Valea Seacă din judeţul Bacău. Cei doi copii ai lui trăiesc în Bucureşti şi au încercat să-l convingă să se mute cu ei, dar în zadar. Aşa că au rugat o vecină să mai treacă pe la tatăl lor. Femeia a fost cea care a făcut aseară cumplita descoperire.

 

„Când am intrat înăuntru, e cum e în ogradă, era trântit în casă, jos. M-am retras şi l-am anunţat pe băiatul de aici şi am aprins becul. Mi-a fost frică", a povestit femeia.

 

Omul zăcea fără suflare şi nu a mai putut fi salvat. În scurt timp, gospodăria a fost împânzită de criminalişti.

 

Sătenii nu cred că este vorba despre o moarte naturală. Mai ales că, spun ei, duminică seara, persoane necunoscute au intrat peste o femeie de 70 de ani în casă, au lovit-o şi i-au luat toţi banii.

 

Anchetatorii au început cercetările pentru a stabili cum şi-a găsit bătrânul sfârşitul şi, dacă este cazul, să dea de urma vinovaţilor.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top