fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Copleșită de atâta muncă! Angajată de la Pașapoarte, preluată de SMURD după o criză de epilepsie

Copleșită de atâta muncă! Angajată de la Pașapoarte, preluată de SMURD după o criză de epilepsie


O angajată a Serviciului Paşapoarte, aflată în subordinea Instituţiei Prefectului Vaslui a fost preluată de o ambulanţă SMURD, după ce femeii i s-a făcut rău în timpul programului de lucru, prefectul Isabel Bogdan afirmând că în acest caz cel mai probabil este vorba de suprasolicitare la locul de muncă, anunţă Agerpres.
 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Marius Marişcu, pacienta a suferit o criză de epilepsie.

 

„Femeia a fost preluată de un echipaj medical SMURD, după ce a suferit o criză de epilepsie. Ea a fost transportată pentru îngrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui" a declarat oficialul ISU.

 

Prefectul judeţului Vaslui, Isabel Bogdan, a precizat că femeia a ajuns într-o astfel de situaţie cel mai probabil şi din cauza suprasolicitării la locul de muncă. Prefectul susţine că atât Serviciul Paşapoarte, cât şi Serviciul Înmatriculări Auto se confruntă cu o gravă lipsă de personal.

 

„La aceste două servicii este un volum imens de muncă şi mă tem că angajaţii vor ceda unul câte unul. Am informat direcţiile de la centru cu privire la această criză de personal. Un post de la Înmatriculări s-a ocupat deja şi sperăm să mai fie scoase la concurs şi alte posturi", a declarat Isabel Bogdan.

 

Prefectul a mai precizat că Serviciul de Înmatriculări are un deficit de cinci cadre, iar la Serviciul Paşapoarte ar mai trebui angajate încă patru persoane.

 

(Sursa: realitatea.net)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top