O ursoaică și doi pui, găsiți morți într-o pădure din zona Vatra Dornei

O ursoaică și doi pui, găsiți morți într-o pădure din zona Vatra Dornei


Într-o pădure din zona Vatra Dornei a judeţului Suceava a fost găsită moartă o ursoaică cu doi pui. Poliţiştii au deschis o anchetă, existând suspiciunea ca animalele să fie victimele unui braconier.

 

Astăzi, Garda Forestieră Suceava a fost a fost informată de către şeful Clubului de Pescuit şi Vânătoare din cadrul Asociaţia Generală a Vânătorilor şi Pescarilor Sportiv (AJVPS) Suceava despre la faptul că pe fondul cinegetic nr. 4 Buciniş au fost găsite cadavrele unei ursoaice şi a doi pui şi existenta unui al treilea pui care era în viaţă.

 

„Întrucât exista suspiciunea unui act de braconaj, Garda Forestieră Suceava a solicitat Postului de Poliţie Vatra Dornei şi AJVPS Suceava să întreprindă toate demersurile în vederea stabilirii cauzei morţii, şi ,funcţie de aceasta, luarea măsurilor legale”, a declarat inspectorul şef al Gărzii Forestiere Suceava, Mihai Găşpărel, citat de „Adevărul”.

 

În acest caz, poliţiştii au deschis o anchetă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea circumstanţelor în care au murit animalele.

 

În ultimii ani, în judeţul Suceava, urşii au făcut stricăciuni prin gospodăriile localnicilor din zona de munte, astfel că nu este exclusă ipoteza conform căreia animalele să fi fost otrăvite.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top