A rămas fără bani: primarul unei comune din Botoșani pune lacătul pe primărie și-i trimite pe funcționari acasă Foto: Botoșăneanul

A rămas fără bani: primarul unei comune din Botoșani pune lacătul pe primărie și-i trimite pe funcționari acasă


Un primar din judeţul Botoşani a spus că va pune lacătul pe primărie şi va trimite salariaţii acasă dacă nu va obţine fonduri pentru plata salariilor şi a cheltuielilor curente.

 

Primarul comunei Dimăcheni, Ştefan Cojocariu, a declarat, luni, pentru Agerpres, că intenţionează să întrerupă activitatea administrativă şi să pună lacătul pe uşa instituţiei.

 

„Eu nu am bani nici de salarii, nici de utilităţi. Cred că închid Primăria. Dacă nici luna aceasta nu primesc nimic, închid Primăria. Toată lumea pleacă acasă, pun lacăt pe uşă. Ce să fac?”, a afirmat Cojocariu.

 

Primăria Dimăcheni are nevoie de peste un milion de lei pentru a asigura salariile şi cheltuielile de funcţionare până la sfârşitul anului.

 

Comuna Dimăcheni este cea mai mică din judeţul Botoşani, având 1.400 de cetăţeni.

 

Ea este administrată de un primar şi un consiliu local compus din nouă consilieri, dintre care majoritatea – opt – social-democraţi.

 

Săptămâna trecută, microbuzul școlar care transporta elevii din satele Recea și Mateieni la școala din Dimacheni a rămas fără motorină din cauza lipsei banilor, potrivit Monitorul de Botoșani.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top