Botoșăneancă reținută de polițiști după ce și-ar fi îngropat nou-născutul în curtea casei

Botoșăneancă reținută de polițiști după ce și-ar fi îngropat nou-născutul în curtea casei


O femeie din judeţul Botoşani a fost reţinută de poliţişti şi audiată după ce şi-ar fi îngropat bebeluşul abia născut. Cazul a fost semnalat Poliţiei de medicul de familie, iar în curtea casei unde locuieşte botoşăneanca s-ar fi găsit şi resturi de oase calcinate.

Vineri, medicul de familie din Hudeşti a sunat la 112 şi a anunţat faptul că o femeie din localitate şi-ar fi îngropat copilul nou-născut. Mai precis, acesta o avea în evidenţă şi, conform fişei medicale, aceasta ar fi trebuit să nască la începutul acestei luni. S-a întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute cu săteanca şi a văzut că nu mai este gravidă. A întrebat-o ce s-a întâmplat cu copilul, iar aceasta ar fi mărturisit că a murit la naştere şi că l-ar fi îngropat. Naşterea ar fi avut loc chiar în gospodărie, scrie „Adevărul”.  

În acel moment medicul a sunat la Poliţie. O echipă de investigaţie s-a deplasat la faţa locului. ”De ieri seară echipele de Poliţie efectuează cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate ce faptă a avut loc şi în ce împrejurări. Sunt audiate numeroase persoane”, spune Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.  

Mai mult decât atât, în curtea casei în care locuieşte femeia de 36 de ani au fost găsite resturi de oase carbonizate. Acestea par a fi umane, dar, spun oamenii legii, până la o analiză amănunţită nu se pot pronunţa. Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind audiată sâmbătă dimineaţa.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top