„Cântarea României” reloaded! Liderul PSD Bacău, elogiu conducătorului iubit, Liviu Dragnea: „Soarele pe strada Moldovei a apărut în 2013, când un patriot a implementat PNDL”

„Cântarea României” reloaded! Liderul PSD Bacău, elogiu conducătorului iubit, Liviu Dragnea: „Soarele pe strada Moldovei a apărut în 2013, când un patriot a implementat PNDL”


Liderul PSD Bacău, Dragoş Benea, a ţinut, la mitingul de la Iaşi, un discurs în care l-a lăudat pe preşedintele partidului, Liviu Dragnea, cel care ar fi adus „soarele pe strada Moldovei“.

„Soarele pe strada Moldovei a apărut în 2013, când un patriot a implementat PNDL de care ştiu toţi românii. Împreună cu Dragena am construit de la zero o secţie de radioterapie, care alină suferinţa celor care au probleme cu cancerul“, a afirmat Dragoş Benea, conform „Adevărul”.   

Apoi, liderul PSD Bacău a subliniat: „Pentru 1 euro adus de guvernarea lor, guvernarea PSD a adus 10 euro.

Sică Mandolină şi corabia de nebuni împroaşcă cu venin pentru că vor demolarea Guvernului. Doresc eliminarea liderului PSD, Liviu Dragnea, omul care acum trei ani a îndrăznit să creadă că românii pot trăi mai bine“, a completat Benea.   

De asemenea, Benea a lansat un atac la adresa lui Gheorghe Flutur, liderul PNL Suceava. „Au existat nişte jupâni ai Estului. Şi Gigi Flutur (n.r.- Gheorghe Flutur) şi Gigi Penalti (n.r. - Gheorghe Ştefan) au stăpânit Moldova şi nu au făcut nimic pentru ea.  Unde era Gigi Flutur când se tăiau pensii şi salarii. Unde era acum 10 ani, când nu erau nici atunci autostrăzi.  Flutur chinuia animalele şi scria numele politicienilor pe dealuri“, a mai spus liderul PSD Bacău.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top