Taximetrist din Vaslui, găsit de mama sa spânzurat în baie

Taximetrist din Vaslui, găsit de mama sa spânzurat în baie


Potrivit anchetei preliminare, se pare că tânărul  de 31 de ani din Vlaslui a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa, decizie inexplicabilă pentru toţi cunoscuţii bărbatului. Nimeni nu întelege ce a fost în mintea tânărului Robert A., mai ales că prietenii îl descriu ca fiind un băiat liniștit și calm.

Rudele tânărului spun că mama lui Robert urma să revină acasă după o internare în spital şi ea a fost cea care a deschis uşa, găsindu-şi fiul în ştreang, în baie. Acesta nu a lăsat niciun bilet de adio.

„Nu ne închipuim ce a fost în mintea lui Robert. Un băiat vesel, cuminte, făceam glume cu el. Nu l-am văzut niciodată trist. Dumnezeu să-l ierte! Numai el stie ce l-a dus pe acest drum greu”, a declarat un taximetrist care l-a cunoscut încă de când a intrat în bransă, pentru vremeanoua.ro.

Tatăl tânărului taximetrist murise exact cu două luni în urmă, la vârsta de 52 de ani. Tragedia ar fi fost mare pentru Robert, dovadă fiind si faptul că tânărul şi-a pus poza cu tatăl său în sicriu pe o retea de socializare, în timp ce el îl veghează la căpătiul tatălui, îndurerat.

 

Sursa: Libertatea


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top