Jandarmi înjurați ca la ușa cortului de un scandalagiu din Galați: „curajosul” s-a ales cu dosar penal (VIDEO)

Jandarmi înjurați ca la ușa cortului de un scandalagiu din Galați: „curajosul” s-a ales cu dosar penal (VIDEO)


Un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi a fost direcţionat marți, 6 august, de către dispeceratul secţiei la un bar aflat în Cartier Micro 21. Acolo, potrivit informațiilor furnizate de jandarmi, un grup de persoane deranjau locatarii din zonă, folosind expresii triviale.

La faţa locului, jandarmii au identificat un grup de bărbaţi, cu vârste cuprinse între 34 ani şi 44 ani, care consumau băuturi alcoolice şi vorbeau foarte tare. Jandarmii le-au solicitat să se legitimeze şi să intre în interiorul localului pentru a bea. Deranjat, unul dintre bărbaţi, în vârstă de 39 ani, a început să-i înjure pe oamenii legii şi familiile lor. Tot scandalul avea loc de faţă fiind și un minor.

Jandarmii i-au solicitat acestuia să îi urmeze la autospeciala jandarmeriei pentru a-l putea identifica. Bărbatul a refuzat, continuând ameninţările și a fost condus forţat la autovehicul. Când a fost urcat în maşină, a început să o lovească cu picioarele, provocându-i avarii.

Totodată, unul dintre prieteni, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, supărat de faptul că jandarmii îi conduc amicul la secţia de poliţie, a început să-i înjure și el pe oamenii legii. Din acest motiv, a fost condus şi el la autospecială, de unde împreună cu prietenul său a ajuns la sediul secţiei de poliţie pentru identificare şi luarea măsurilor legale.

În secţia de poliţie, bărbatul în vârstă de 39 ani a continuat injuriile, trecând însă şi la ameninţări cu moartea asupra jandarmilor şi familiilor lor. Ambii bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în cuantum de 700 lei, fiecare, pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991. Jandarmii i-au întocmit bărbatului de 39 ani actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti, informează realitateadegalati.net.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top