Angajat de la Protecția Copilului Vaslui, acuzat că a agresat sexual o adolescentă de 14 ani

Angajat de la Protecția Copilului Vaslui, acuzat că a agresat sexual o adolescentă de 14 ani

Angajatul unui centru din municipiul Bârlad al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui este acuzat că ar fi agresat sexual o fată de 14 ani din instituţia de ocrotire.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, minora i-a povestit psihologului din centru că a fost agresată, iar acesta a anunţat incidentul la numărul de urgenţă 112.

„Am fost sesizaţi la numărul unic de urgenţă 112 de către psihologul din cadrul unui centru social cu privire la faptul că o minoră a fost victima infracţiunii de agresiune sexuală. Fata a indicat drept autor un angajat al centrului respectiv. Au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt a IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

DGASPC Vaslui a demarat o anchetă internă care se desfăşoară în paralel cu cercetarea poliţiştilor, fiind dispusă măsura mutării angajatului respectiv în cadrul altui centru, unde acesta să nu intre în contact cu copii.

„A fost depusă o sesizare la Poliţie, iar în paralel s-a dispus demararea unei anchete interne prin corpul de control al instituţiei. Până la finalizarea cercetărilor, angajatul a fost transferat în cadrul altui serviciu, unde nu intră în contact cu copiii”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top