Revoltător: șofer de ambulanță, filmat când scuipă un bărbat care-i reproșează că a ajuns târziu la o solicitare făcută prin 112 (VIDEO)

Revoltător: șofer de ambulanță, filmat când scuipă un bărbat care-i reproșează că a ajuns târziu la o solicitare făcută prin 112 (VIDEO)

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi a început o anchetă, după ce pe Facebook a apărut o filmare în care şoferul unei salvări pare să scuipe un cetăţean care îi reproşează faptul că a ajuns târziu la o solicitare făcută prin 112.

Incidentul s-a produs, joi, în comuna gălăţeană Scânteieşti, iar persoana care filmează îi acuză pe membrii echipajului de la Ambulanţă că au venit foarte târziu pentru a ajuta o femeie care se simţea rău. Potrivit înregistrării, bărbatul susţine că ambulanţa a ajuns la faţa locului după trei ore, informează Mediafax.

„Uitaţi, după trei ore au venit, asta e România noastră. Frumos. Cică sună la 112 că vine, omul moare, căci eu am apelat la Salvare. Omul moare şi vine după trei ore, după insistenţe, căci eu am apelat ca vecinul lor, eu sunt vecinul lor. Uitaţi-vă, unul care se taie pe mâini, vine Salvarea pentru un nemernic... pentru un bătrân, pentru un bătrân bolnav nu vine salvarea”, se aude în înregistrarea făcută de gălăţean.

În timp ce echipa medicală o ajută pe pacientă, gălăţeanul intră într-un conflict cu şoferul autospecialei, care îl ameninţă că îi va face plângere la Poliţie.

„Băi, încetează, încetează că vin cagulaţii. Ia-l de aici,,,, cum îl cheamă? Matale, spune-i numele că-i fac plângere. Îţi fac plângere”, spune şoferul ambulanţei, în timp ce realizatorul filmării îi răspunde: „Marian mă cheamă...faci plângere pentru ce? Pentru că veniţi când moare omul?... Ce să las, ce să las? Uite ce talent are! Mă şi ameninţă”.

La finalul filmării, autospeciala se pune în mişcare şi întoarce pentru a pleca la spital. Cetăţeanul care a făcut filmarea continuă să se adreseze şoferului de ambulanţă: „Hai, nu vrei să mă calci?”, spune gălăţeanul care pare a fi scuipat de şoferul cu care se certa în timp ce ambulanţa trecea pe lângă el.

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi a confirmat incidentul şi a anunţat că a început o anchetă internă pentru a stabili ce s-a întâmplat în timpul misiunii de la Scânteieşti.

 

Sursa: Mediafax

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top