Pacient de la Spitalul Județean Botoșani, în stare gravă după ce s-a aruncat în cap de la etajul al II-lea direct pe ciment

Pacient de la Spitalul Județean Botoșani, în stare gravă după ce s-a aruncat în cap de la etajul al II-lea direct pe ciment


Un bărbat de 40 de ani, din Botoșani, se zbate între viață și moarte după ce a recurs la un gest șocant.

Internat în Spitalul Județean de câteva zile, pe secția de nefrologie, bărbatul a recurs la gestul șocant în după-amiaza zilei de vineri.

Acesta a profitat de neatenția cadrelor medicale, a deschis una din ferestrele secției situate la etajul II al unității sanitare, care dau spre părculețul dinspre Bulevard. Bărbatul s-a asigurat că dedesubt este ciment, după care a plonjat în gol.

Bărbatul a plonjat cu capul în jos, făcând ca gestul să fie și mai șocant, astfel că a suferit traumatisme puternice la cap.

Zgomotul produs de impactul cu solul a alertat cadrele medicale din Urgențe, acesta fiind imediat preluat în Urgențe cu un traumatism cranian extrem de grav, ulterior ajungând la Reanimare.

Cazul a ajuns și în atenția Poliției, care a demarat o anchetă, dar și la nivelul conducerii unității sanitare, care a declanșat o anchetă internă.

 

Sursa: realitateadebotosani.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top