Șofer de TIR ucrainean depistat în vamă cu certificat de competență profesională fals

Șofer de TIR ucrainean depistat în vamă cu certificat de competență profesională fals


Poliţiştii de frontieră din Vama Galați-rutier efectuează cercetări cu privire la un cetățean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de competență profesională fals.

În data de 07 octombrie a.c, ora 17.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați-rutier - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cetățeanul ucrainean O.V., în vârstă de 37 de ani, care conducea un ansamblu rutier, format dintr-un cap tractor marca Volvo și o semiremorcă marca Krone,  înmatriculat în Ucraina.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un certificat de competență profesională pentru transport internațional de mărfuri.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că documentul în cauză nu ar fi fost autentic.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top