Două mămici s-au luat la bătaie în apropierea unei școli din Suceava: totul s-a petrecut în fața elevilor care ieșeau de la ore (VIDEO)

Două mămici s-au luat la bătaie în apropierea unei școli din Suceava: totul s-a petrecut în fața elevilor care ieșeau de la ore (VIDEO)

Scene violente în fața unei școli din comuna suceveană Iaslovăț, unde două femei s-au luat la bătaie în fața elevilor care ieșeau de la cursuri.

Vineri după-amiază, o localnică de 37 ani a sesizat polițiștii Postului de Poliție Iaslovăț că a fost lovită de o femeie de 39 de ani, din localitate, în fața Școlii Gimnaziale Nr.1 Iaslovăț.

Aceasta le-a spus oamenilor legii că a venit la școală pentru a-și lua copiii minori, iar în momentul în care a ieșit din curtea unității de învățământ, a fost abordată de femeia de 39 de ani și pe fondul unor discuții avute în contradictoriu, cele două fiind și vecine, a fost lovită și a fost împinsă, aceasta căzând.

Scena violentă a fost filmată de trecători. Pe imagini este surprins și un copil care încearcă să-și salveze mama din mâinile agresoarei. Într-un final, cele două femei au fost despărțite de alți părinți.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.

 

Sursa: realitateadesuceava.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top