Bărbați cercetați de polițiști după ce și-au făcut trecere de pietoni pe o stradă din Piatra Neamț

Bărbați cercetați de polițiști după ce și-au făcut trecere de pietoni pe o stradă din Piatra Neamț


Trei bărbați care și-au făcut singuri o trecere pentru pietoni, pe o stradă din Piatra Neamț, sunt cercetați de polițiști pentru comiterea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice. Desenul a fost ștears de angajații primăriei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, la data de 16 octombrie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au marcat o trecere pentru pietoni pe o stradă din Piatra Neamț.

Din cercetări a reieșit faptul că, persoane necunoscute ar fi marcat o trecere pentru pietoni pe strada Gara Veche, fără a deține autorizație emisă de autoritățile competente.

De asemenea, la fața locului a fost solicitată o societate de prestări servicii publice din cadrul Primăriei, care a procedat la ștergerea marcajului.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii rutieri au identificat trei bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 59 de ani, din Piatra Neamț, bănuiți de comiterea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor implicați.

 

Sursa: realitateadeneamt.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top