fbpx
Familie din Vaslui atacată în propria casă de un hoț cu cagulă pe față. Tâlharul a fost prins după câteva ore: este recidivist

Familie din Vaslui atacată în propria casă de un hoț cu cagulă pe față. Tâlharul a fost prins după câteva ore: este recidivist


Mascat cu o cagulă pe față și înarmat cu un cuțit, un individ a intrat în casa unei familii din localitatea vasluiană Grivița. Într-una din încăperi se afla și o minoră de 15 ani, dar tatăl acesteia s-a luptat cu hoțul și l-a împiedicat să ajungă la ea.

Totul s-a petrecut în noaptea de 13 spre 14 octombrie, când Nelu Ionuț Lăcătuș (29 de ani) s-a deplasat pe raza comunei Grivița cu gândul de a sustrage bunuri sau bani. Și-a pus pe față o cagulă și a sărit gardul unei locuințe, unde a încercat să pătrundă într-o cameră.  A fost surprins de proprietarul în vârstă de 57 de ani, care s-a luptat cu Nelu Lăcătuș și a reușit să-l împiedice să intre în camera unde era fiica sa, în vârstă de 15 ani. A reușit însă să sustragă câteva bunuri, prejudiciul fiind estimat la 100 de lei.

Ulterior cercetărilor efectuate de polițiști, Lăcătuș a încercat în aceeași noapte să mai intre într-o locuință din Grivița, dar a fost observat de proprietar și a fugit.

Nelu Lăcătuș a fost reținut marți de polițiști, iar miercuri a fost prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Magistrații bârlădeni au emis pe numele acestuia un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Nelu Lăcătuș este recidivist, el fiind eliberat ultima dată din penitenciar în urmă cu un an.

 

Sursa: realitateadevaslui.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top