fbpx
captura foto: stirisuceava.net captura foto: stirisuceava.net

Suporteri dinamoviști filmați de camerele de supraveghere în timp ce mânjeau cu vopsea mobilierul urban din Suceava (VIDEO)


Mai mulţi suporteri dinamovişti au fost filmaţi de camerele de supraveghere din municipiul Suceava în timp ce scriau cu vopsea spray pe elemente de mobilier urban, treceri de pietoni, frigidere de băuturi, bannere publicitare şi maşini. Ei au lăsat în urma loc  mesaje precum: #DDB, Nord48, FCDB şi Dinamo.

Cele opt persoane au fost identificate de Poliţia Locală. Dintre cei care au utilizat efectiv sprayurile cu vopsea, o persoană a fost amendată cu 700 de lei, alta cu 500 de lei, iar o treia persoană a fost invitată să se prezinte la Poliţia Locală pentru a da lămuriri şi pentru a fi sancţionată. A patra persoană a scăpat doar cu un avertisment după ce s-a angajat să şteargă vopseaua de pe locurile care au fost murdărite.

Unul dintre cei implicaţi are 42 de ani şi i-a rugat pe poliţiştii locali să nu-l sancţioneze pentru că nu vrea să devină un exemplu negativ pentru copilul său, scrie „Adevărul”.

Imaginile au fost date publicităţii de viceprimarul Lucian Harşovschi, care le-a postat pe pagina sa de Facebook. 

Reamintesc faptul că Primăria municipiului Suceava are un sistem de supraveghere video performant! Menţionez acest lucru mai ales pentru persoanele care în noaptea de 30 spre 31 octombrie 2019, după meciul de fotbal Foresta Suceava - Dinamo Bucureşti, au dorit să îşi manifeste bucuria sau supărarea într-un mod neadecvat. În intervalul de timp 01.05-02.07, în traseul lor, 8 persoane şi-au lăsat "amprenta" în mai multe locuri. Firul faptelor îl puteţi urmări în imagini, persoanele fiind identificate de către poliţia locală şi sancţionate în consecinţă. Imaginile le fac publice tocmai pentru a descuraja un astfel de comportament pe viitor!”, a arătat Harşovschi pe contul său de Facebook. 

Nu este pentru prima dată când Primăria Suceava face shaming pe Facebook. S-a mai întâmplat iarna trecută, după ce ce mai mulţi adolescenţi au fost surprinşi de camerele de supraveghere instalate de municipalitate în timp ce vandalizat statuia domnitorului Ştefan cel Mare.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top