Ce au pățit doi hoți care au intrat în curtea unui pensionar din Galați să-l prade: unul dintre ei a plătit cu viața

Ce au pățit doi hoți care au intrat în curtea unui pensionar din Galați să-l prade: unul dintre ei a plătit cu viața


Crimă cu multe semne de întrebare, într-un cartier de la marginea Galaţiului. Un bărbat de 64 de ani s-ar fi trezit noaptea trecută cu doi hoţi în curtea casei şi, potrivit primelor informaţii, pe unul dintre ei l-ar fi lovit cu un cuţit.

Câteva minute mai târziu, medicii SMURD constatau decesul individului, pe care vecinii l-au găsit căzut în mijlocul drumului.

Poliţiştii şi procurorii nu s-au lămurit, până la această oră, dacă a fost vorba sau nu despre legitimă apărare.

Bărbatul de 64 de ani este pensionar şi locuieşte singur într-un mic cartier de case, ridicat în ultimii ani între şoseaua de centură a Galaţiului şi combinatul siderurgic. Locul este considerat destul de periculos, mai ales că nu e deloc luminat.

Marți seară, doi hoţi au intrat peste bărbat în casă cu intenția de a-l bate. Victima a luat ce-a avut la îndemânț pentru a se apăra și l-a împuns cu un cuțit pe unul dintre agresori, spun vecinii.

Incidentul s-a petrecut în curtea acestei case. Aproape de miezul nopţii, un bărbat de 35 de ani a sărit înapoi gardul, a făcut câţiva paşi şi a căzut acolo, în mijlocul drumului. Acolo l-au găsit şi cei de la ambulanţă, care nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viaţa.

Dr. Ionuţ Băneșanu, Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi: “S-au observat semne clare de deces, instalându-se deja lividitățile cadaverice. Nu au mai putut face nimic. O plagă înjunghiată toracic bazal.”

Bărbatul care a decedat avea 35 de ani şi era însoţit de un prieten, la furat. Surse din cadrul anchetei spun că un al treilea individ, prieten cu păgubitul, le-ar fi dat pontul, ştiind că pensionarul de 64 de ani ar avea ceva economii în casă.

Proprietarul casei a fost audiat de poliţişti şi apoi lăsat liber.

Foarte speriat, omul a refuzat să povestească jurnaliștilor ce s-a întâmplat. Nici reprezentanţii Poliţiei sau Parchetului nu au oferit, deocamdată, informaţii despre acest caz, nici măcar pentru a lămuri dacă a fost sau nu vorba despre legitimă apărare.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top