Agent de pază atacat cu o drujbă de un tânăr care tocmai fusese dat afară dintr-un club din centrul Vasluiului

Agent de pază atacat cu o drujbă de un tânăr care tocmai fusese dat afară dintr-un club din centrul Vasluiului


Incident şocant, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un club din plin centru al municipiului Vaslui. Un tânăr a vrut să atace agentul de pază cu o drujbă pornită, după ce a fost dat afară din club.

Scandalul a izbucnit loc duminică, în jurul orei 3.00, după ce unul dintre tinerii prezenţi în club, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a devenit recalcitrant, fiind nemulţumit de melodiile mixate de DJ-ul clubului. Pentru că perturba activitatea acestuia, agenţii de pază au încercat să îl liniştească, însă tânărul a devenit şi mai nervos, motiv pentru care a fost dat afară, alături de grupul său. Cei care au sunat la 112 a fost chiar tânărul care au pornit scandalul, acuzând că agenţii de pază au clubului l-au bruscat şi l-au împins pe scări.

La faţa locului, au ajuns mai multe forţe de ordine şi, în timp ce poliţiştii încercau să afle ce s-a întâmplat, tânărul dat afară din club a luat o drujbă din portbagajul maşinei, a pornit-o şi s-a îndreptat spre club, ameninţând că va tăia gâtul agenţilor de pază.

„În jurul orei 3:00, am fost sesizati prin apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat de 31 ani ar fi fost agresat de agentii de pază ai unui club din zona centrală a Vasluiului. Colegii mei s-au deplasat imediat la faţa locului, au început să facă verificări. În timpul acestora, au observat, pe un trotuar din apropierea clubului, un bărbat care avea în mână o drujbă, pe care o accelera ostentativ, în timp ce adresa ameninţări agenţilor de pază. L-au interceptat şi l-au deposedat de obiect. Acesta s-a conformat si s-a dispus măsura retinerii lui pentru 24 de ore. În cauză, s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru purtare abuzivă (n.r. pentru acuzatiile aduse de bărbatul care a sunat la 112 pentru că a fost agresat) şi tulburarea ordinii si linistii publice (n.r. pentru bărbatul care ameninţat cu drujba). De asemenea, se fac cercetări pentru ameninţare şi pentru port şi folosirea de obiecte periculoase”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top