Tupeu de agresor sexual: și-a violat vecina în vârstă de 85 de ani, apoi a sunat la 112 și a încercat să-i inducă în eroare pe polițiști

Tupeu de agresor sexual: și-a violat vecina în vârstă de 85 de ani, apoi a sunat la 112 și a încercat să-i inducă în eroare pe polițiști


O femeie de 85 de ani, din localitatea vasluiană Ghergheşti a ajuns la spitalul din Bârlad, cu leziuni genitale grave, după ce a fost violată de un individ de 27 de ani, vecin cu victima.

Cel care a sunat la 112 pentru a anunţa că bătrâna de 85 de ani a fost atacată în toiul nopţii a fost chiar autorul violului. În noaptea de 10/11 noiembrie, la scurt timp după ce a abuzat cu brutalitate bătrâna, individul de 27 de ani a sunat la 112, încecând să ducă poliţiştii pe o pistă falsă. 

Agresorul, prezentându-se sub o identitate falsă, a declarat poliţiştilor că a obervat un bărbat (alt vecin de-al victimei), sărind peste gadul care împrejmuieşte gospodăria femeii, scrie „Adevărul”

Deplasat la faţa locului, poliţiştii au găsit victima în stare foarte gravă. Femeia a fost transportată la spitalul din Bârlad, unde a şi rămas internată având în vedere leziunile suferite în zona genitală. în urma concluziilor preliminarii, medicii au stabilit că bătrâna are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale. 

În urma cercetărilor, poliţiştii l-au identificat pe principalul suspect ca fiind tocmai cel care a sunat la 112, Claudiu Marcel Rîmba, vecin cu victima. Urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în ziua de 10 noiembrie, individul a pătruns în două rânduri în gospodăria octogenarei, odată fiind surprins de către aceasta. Profitând de vârsta înaintată a victimei, i-a furat la multe un bax cu sticle de ulei. Noaptea, agresorul a revenit la locuinţa bătrânei, dând buzna peste ea în casă.

Aflând că poliţiştii îl caută, agresorul s-a sustras cercetărilor. A fost găsit pe 12 noiembrie într-un motel de pe raza municipiului Bârlad. Bărbatul a fost arestat preventiv sub acuzaţia de viol, violare de domiciliu şi furt. Sătenii spun că agresorul era cunoscut ca fiind o persoană foarte violente şi îi stiau de frică. Oamenii au relatat cum într-o zi a pătruns în gospodăria unui localnic, i-a smuls uşa de acces în casă, apoi a intrat şi a furat telefonul proprietarei.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top