fbpx
O escroacă printre noi: metoda prin care mai multe bătrâne din Bacău erau jefuite de o impostoare în propriile locuințe

O escroacă printre noi: metoda prin care mai multe bătrâne din Bacău erau jefuite de o impostoare în propriile locuințe


Poliţiştii din Bacău au reuşit să o prindă pe o femeie suspectată că a înşelat mai multe victime, dându-se drept angajată a unui supermarket. Ea bătea la uşile oamenilor, sub pretextul că le va oferi gratuit produse de curăţenie.

Intra în vorbă cu locatarii şi afla, cu dibăcie, unde îşi ţineau economiile. Le distrăgea apoi atenţia, le lua banii şi fugea. Ultima înşelată a fost o bătrână de 74 de ani, care a rămas fără 3.000 de lei, arată Știrile Pro TV.

Suspecta are 41 de ani şi este din judeţul Galaţi. În Bacău, a bătut la uşa bătrânei în plină zi şi a ademenit-o pe femeie cu tot felul de produse, în chip de reprezentanţă a unui supermarket. S-a dovedit atât de convingătoare, încât victima nu şi-a dat seama că urma să fie păcălită.

Margareta Băcăoanu, victima: „A venit la uşă cu o sacoşă, m-a întrebat dacă sunt pensionară şi a intrat pe sală şi mi-a spus că la pensionari dă produse de tot felul. Când am scos să îi arăt cuponul de pensii a văzut unde am intrat. Rămăsese uşa deschisă şi într-o fracţiune de secundă a dispărut şi s-a dus.”

Plecată cu 3.000 de lei din casa bătrânei, suspecta a încercat să fure şi de la altă femeie, în mod identic. De această dată, victima şi-a dat seama de înşelătorie.

Cu ajutorul bătrânei de 74 de ani, poliţiştii au reuşit să o prindă pe suspectă şi chiar să recupereze prejudiciul.

Cătălina Păduraru, IJP Bacău: „Poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de o femeie de 41 de ani din judeţul Galaţi bănuită de comiterea infracţiunii de furt calificat.”

Acum poliţiştii verifică mai multe dosare cu metoda de lucru asemănătoare.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top