Vasluiancă bătută crunt de fiul său după ce i-a reproșat că nu-și caută un loc de muncă pentru a-și putea crește cei patru copii

Vasluiancă bătută crunt de fiul său după ce i-a reproșat că nu-și caută un loc de muncă pentru a-și putea crește cei patru copii


Un bărbat de 28 de ani din județul Vaslui, tată a patru copii, a fost condamnat de Judecătoria Vaslui la doi ani de închisoare în regim de detenţie pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Pedeapsa a rezultat după ce magistraţii au revocat o altă condamnare cu suspendare, primită de acelaşi inculpat, în urmă cu un an, tot pentru un scandal public. Pentru infracţiunea de violenţă în familie, agresorul nu a fost pedepsit atunci, deoarece mama, de frica fiului, a ales să nu depună plângere, scrie „Adevărul”.

Eugen M. (28 ani) este unul dintre asistaţii sociali ai comunei Dumeşti. Tată a patru copii, bărbatul nu are niciun loc de muncă, întreţinându-se din alocaţiile copiilor. Scandalul care a dus la ultima condamnare a acestuia a avut loc pe 25 iunie, anul curent. Mama inculpatului s-a deplasat împreună cu o nepoţică de trei ani la sora sa unde şi-a întâlnit fiul.

„Cu aceasta ocazie, a avut o discuţie în contradictoriu cu fiul ei, reproşându-i faptul că, deşi are patru copii, nu vrea să muncească. Discuţia între cei doi a durat câteva minute şi s-a petrecut în curtea numitei F.E. (sora persoanei vătămate), iar ulterior, văzând că inculpatul s-a enervat şi ştiind faptul că acesta este o persoană violentă, M.M. a lăsat-o pe nepoata sa şi a părăsit curtea surorii sale, cu intenţia de a se deplasa către imobilul său. În drum spre casă, victima a observat că inculpatul alerga după ea, aşa că a început să alerge, cu gândul de a se refugia în curtea unui vecin, însă nu a mai reuşit, întrucât inculpatul a ajuns-o din urmă, a prins-o de păr, a lovit-o cu capul de gard şi a lovit-o in repetate rânduri cu pumnii în cap”, au precizat procurorii.

În ajutorul victimei au intervenit mai mulţi vecini care, îngroziţi şi speriaţi de violenţa agresorului, i-au cerut să nu-şi mai lovească mama. La un moment dat, unul dintre martori şi-a făcut curaj şi l-a imobilizat pe bărbatul scos din minţi că mama l-a trimis la muncă. La întreaga scenă a asistat şi fetiţa de 3 ani, nepoata celor doi. 

Reţinut pentru 24 de ore, bărbatul a fost pus în libertate de procurori, fiind cercetat sub control judiciar, măsură sub ale cărei obligaţii se află şi în prezent. Sentinţa pronunţată de Judecătoria Vasluia fost contestată de agresor, dosarul fiind înaintat Curţii de Apel Iaşi, instanţă ce va pronunţa sentinţa definitivă în acest caz.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top