fbpx
Portokal
Bătrână din Bacău, tâlhărită și violată în propria casă de un puști de 18 ani

Bătrână din Bacău, tâlhărită și violată în propria casă de un puști de 18 ani


O bătrână de 72 de ani din judeţul Bacău a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost atacată în propria casă de către un necunoscut. Tânărul a violat-o şi i-a luat toţi banii pe care i-a găsit în casă.

Femeia a reuşit, totuşi, să le dea indicii clare poliţiştilor, care l-au prins în scurtă vreme pe suspect. Este vorba de un băiat de 18 ani din sat, care acum a ajuns în arest.

Bătrâna care locuieşte în comuna Blăgeşti se pregătea de culcare, când s-a trezit peste ea în casă cu tânărul violent. Individul a împiedicat-o să strige după ajutor şi a început să o lovească, întrebând-o unde îşi ţine banii. După ce i-a luat toate economiile, a violat-o pe biata bătrână.

Septuagenara fără apărare a fost o victimă sigură pentru tânărul agresor. Nu a putut cere ajutor decât după ce l-a văzut plecat.

Îndată ce-au examinat-o, medicii de la Spitalul Judeţean de Urgențe au hotărât să o interneze.

Mirela Romaneț, Spitalul Judeţean Bacău: „Pacienta a ajuns în stare destul de gravă şi este internată pe secţia de cardiologie cu un sindron coronarian acut şi fracturi costale în urma unei agresiuni. În prezent este supravegheată îndeaproape de medici.”

Între timp, suspectul de 18 ani a fost prins.

Gabriela Ciobanu, IPJ Bacău: „Poliţiştii au reuşit identificarea unui tânăr în vârstă de 18 ani din Blăgeşti, bănuit de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată viol şi lipsire de libertate în mod ilegal.”

Tânărul este arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top