Vrânceni suspectați de fraude informatice, filați de FBI: cinci persoane, puse sub control judiciar de procurorii DIICOT

Vrânceni suspectați de fraude informatice, filați de FBI: cinci persoane, puse sub control judiciar de procurorii DIICOT


Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vrancea, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T., au pus în executare 8 mandate de aducere, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru constituire și aderare la un grup infracțional organizat, fraudă informatică în formă continuată și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, în formă continuată.

Cinci persoane au fost conduse, vineri dimineața, la sediul D.I.I.C.O.T. Vrancea pentru audiere, iar în urma probatoriului administrat în cauză, față de acestea a fost luată măsura controlului judiciar.

Bărbații sunt cercetați pentru faptul că ar fi comis fraude cu mijloace electronice de plată, prin obținerea unor date de carduri bancare în mod fraudulos, ale mai multor persoane din țară și din străinătate. Acestea ar fi fost apoi folosite pentru a comanda online diverse produse care erau ulterior vândute la prețuri mai mici decât cele de pe site-urile unde erau plasate comenzile.

Cercetările continuă, pentru documentarea și probarea întregii activități infracționale a acestora.

Documentarea activității infracționale a membrilor grupului s-a realizat în colaborare cu lucrători din cadrul F.B.I.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top