fbpx
Jaf armat la o farmacie din Suceava: hoțul a fost prins la păcănele

Jaf armat la o farmacie din Suceava: hoțul a fost prins la păcănele


Un jaf armat a avut loc luni seară într-o farmacie din centrul orașului Suceava. Un individ a amenințat două angajate cu un cuțit și a plecat abia după ce toate încasările i-au fost înmânate.

Trecătorii au încercat să blocheze ieșirea, însă individul le-a amenințat din nou pe cele două femei, apoi s-a făcut nevăzut.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere oamenii legii au văzut cum bărbatul, înarmat cu un cuțit, intră în farmacie și le cere celor două femei încasările.

Speriate, acestea îl conduc spre casa de marcat și îi dau toți banii, dar în momentul în care atacatorul încearcă să fugă, câțiva trecători blochează ușa. Sunt nevoiți să renunțe, pentru că individul se întoarce și le amenință din nou pe cele două femei.

Cms. șef Ionuț Epurianu, purt.cuv. IPJ Suceava: „Am fost sesizați că un bărbat necunoscut a pătruns într-o farmacie din centrul municipiului Suceava de unde a sustras circa 700 de lei”.

După ce a reușit să iasă din farmacie, individul s-a făcut nevăzut. La fața locului au ajuns imediat anchetatorii, care au încercat să pună indiciile cap la cap pentru a da de urma acestuia. După două ore de căutări, la audieri a fost adus primul suspect, care a negat faptele.

Cms. șef Ionuț Epurianu: „Au fost mobilizate toate patrulele de ordine publică și au fost chemați inclusiv lucrătorii de poliție aflați în timpul de odihnă. Considerăm că este un individ periculos, tocmai și de aceea și mobilizarea impresionantă de forțe care a fost dispusă.”

Cele două farmaciste vor trebui acum să dea din nou ochii cu cel care le-a amenințat, pentru a-l recunoaște în față polițiștilor.

S-au constituit imediat câteva echipe de căutare, iar polițiștii l-au identificat pe agresor într-o sală de jocuri de noroc din Suceava.

Tâlharul se numește Cristian Tumurug, are 33 de ani și are domiciliul în orașul Broșteni. El a fost imobilizat și reținut de polițiști pentru 24 de ore sub acuzația de tâlhărie calificată, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top