Revoltat: Un bârlădean refuză să mai bea apă de la robinet după ce a văzut un cuplu făcând sex în barajul de acumulare

Revoltat: Un bârlădean refuză să mai bea apă de la robinet după ce a văzut un cuplu făcând sex în barajul de acumulare

De un caz mai aparte și de o audiență mai puțin obișnuită a avut parte primarul Bârladului, Dumitru Boroș, după ce în biroul său s-a prezentat un localnic care a spus cu subiect și predicat că el nu mai vrea să consume apa de la robinet, deoarece a văzut un cuplu care făcea sex în barajul care alimentează consumatorii racordați la rețeaua de distribuție, scrie realitateadevaslui.net.

„Domnule, ce-am vãzut eu cu ochii mei nici Dumnezeu nu mã poate convinge! Vreau sã nu mai plãtesc apa aia 100 de lei ! Nici un metru cub nu vreau sã plãtesc, nimic!”, a cerut hotãrât bârlãdeanul, care i-a lăsat cu gura căscată pe toți ce prezenți din aparatul de specialitate al primarului, prezenți la audiență.

Omul a cerut audiență la primarul Dumitru Boroș ca să ceară să nu i se mai impute consumul de apă. Mai mult, omul nu înțelege de ce i se cere să plătească serviciul de canalizare pentru că el folosește doar apă de ploaie, atât pentru consum cât și pentru spălatul rufelor ori igiena personală.

Edilul l-a direcționat către operatorul local de distribuție a apei să facă o cerere de debranșare.

Barajul de la Râpa Albastră, de unde ajunge apa în stația de epurare, se află la 4 kilometri de oraş. Cu toate că reclamantului i s-a explicat procesul de epurare, clorinare și de eliminare a impurităților, nu a putut fi convins și o ține tot pe a lui: în apa respectivă se face sex.

 

Sursa: realitateadevaslui.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top