fbpx
Criminalul din Neamț care a violat și ucis o femeie de 62 de ani, a fost prins. Familia victimei și vecinii, în stare de șoc când au aflat cine e ucigașul

Criminalul din Neamț care a violat și ucis o femeie de 62 de ani, a fost prins. Familia victimei și vecinii, în stare de șoc când au aflat cine e ucigașul


Procurorii și polițiștii din județul Neamț au reușit să facă lumină, după o săptămână de cercetări, în cazul unei morți suspecte.

O femeie de 62 de ani a fost găsită moartă în casă, iar medicii legiști au anunțat apoi că ea fusese violată și apoi ucisă.

Anchetatorii au studiat toate probele și, după audieri, au dat de presupusul criminal, un bărbat de 49 de ani, vecin cu victima. Individul primise, din milă, mâncare de la gospodina cu suflet bun, spun sătenii. Acum, a fost arestat preventiv.

Familia bietei femei ucise l-a huiduit astăzi pe suspectul adus la locul faptei, pentru reconstituire. Criminalul le-a arătat anchetatorilor cum a sărit gardul gospodăriei și apoi a forțat ușa casei. A intrat apoi peste văduvă și, furios că ea s-a opus, a violat-o și a omorât-o în bătaie.

În urmă cu o săptămâna, o vecină îngrijorată că nu a mai văzut-o pe victimă de două zile prin curte s-a dus să verifice ce s-a întâmplat. Când a deschis ușa, a descoperit nenorocirea.

Fetele victimei sunt încă în stare de șoc. Ele spun că, nu de puține ori, mama lor l-a adăpostit și l-a hrănit pe agresor, care mai făcea diverse treburi prin gospodărie.

Inițial, anchetatorii n-au avut suficiente probe ca să-l rețină pe suspect. Timp de o săptămână, însă, dovezile s-au adunat.

Marius Ianuș, procuror criminalist: „Acesta este acuzat de omor calificat și viol. În cursul serii s-a deplasat și, în urma unor discuții, a lovit victima și a întreținut relații sexuale cu aceasta împotriva voinței ei, după care a strangulat-o și a plecat din camera victimei”

Suspectul riscă o pedeapsă de 20 de ani de închisoare.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top