Bloc evacuat după ce un vasluian a băgat ardei iuţi la cuptorul cu microunde pentru a face boia

Bloc evacuat după ce un vasluian a băgat ardei iuţi la cuptorul cu microunde pentru a face boia


Panică într-un bloc din Vaslui. 40 de oameni au fost evacuați, duminică, din cauza unui miros puternic și înțepător. Vinovat este un locatar care a băgat ardei iuți în cuptorul cu microunde ca să facă boia.

Locatarii unui bloc din Vaslui au cerut ajutorul celor ISU după ce pe casa scării se simțea un miros înţepător. După mai multe minute de căutări, autorităţile au descoperit sursa mirosului care i-a scos din case pe oameni: un bărbat băgase câteva zeci de ardei iuți în cuptorul cu microunde pentru a-i usca.

„S-a intervenit cu două autospeciale după ce am fost sesizați asupra faptul că în casa scării H a blocului 321 de pe strada Podurilor se simte un miros iritant, înțepător. În momentul când colegii meu au ajuns acolo, o parte dintre locatarii scării se autoevacuaseră. S-au făcut măsurători ale gazelor însă toate au ieșit în parametri normali. La etajul patru, într-un apartament, au găsit sursa și anume un cetățean, proprietarul apartamentului respectiv, a pus aproximativ 20 de ardei iuți la copt în cuptorul cu microunde. Probabil întâmplarea este de râs pentru mulți dintre noi, dar credeți-mă că toți cei care erau acolo plângeau. Colegii mei au fost nevoiți să intervină cu măștile. Proprietarul era pe balcon, nici el nu mai putea să respire", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(2 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top