Angajată a Parchetului Anticorupție din R. Moldova, violată după petrecerea de final de an: momentul în care a fost târâtă într-un taxi (VIDEO)

Angajată a Parchetului Anticorupție din R. Moldova, violată după petrecerea de final de an: momentul în care a fost târâtă într-un taxi (VIDEO)

O angajată a Procuraturii Anticorupție din Republica Moldova a fost violată după o petrecere corporativă. Patru bărbaţi au târât-o într-un taxi, potrivit unor imagini făcute publice. Doi dintre agresori au fost reţinuţi, informează Digi24.

Agresiunea s-a petrecut în noaptea de 27 spre 28 decembrie 2019, după o petrecere corporativă a colectivului Parchetului Anticorupţie. Mai mulţi angajaţi au continuat petrecerea oficială într-un alt local, după miezul nopții. După ce ar fi consumat mai multe băuturi alcoolice, aceștia au făcut cunoștință cu alți bărbați, care se aflau în local.

Ulterior, doi dintre bărbații din afara colectivului PA ar fi profitat de starea de ebrietate a uneia dintre angajatele PA și ar fi urcat-o într-o mașină și au dus-o într-un apartament, unde au violat-o.

Poliția a confirmat pentru UNIMEDIA că doi bărbați de 20 și, respectiv, 28 de ani, au fost reținuți în acest caz. Informația a fost comunicată de către ofițera de presă a Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic.

„Inspectoratul de Politie Ciocana a fost alertat de o femeie care a declarat că a fost violată de persoane necunoscute. Pe cazul dat a fost inițiată o cauza penală, în urma masurilor întreprinse au fost reținuți doi bărbați. La moment se stabilesc toate circumstanțele”, a declarat Svetlana Scripnic.

În spațiul public a apărut și un video în care se vede cum patru bărbați au târât victima până la un taxi.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top