fbpx
Primar din Vaslui, „vizitat” de mascații Poliției: acuzat de furt și de braconaj

Primar din Vaslui, „vizitat” de mascații Poliției: acuzat de furt și de braconaj


Echipaje de poliție însoțite de procurori și trupe speciale din structurile M.A.I. au descins sâmbătă, la domiciliul primarului din comuna vasluiană Hoceni, Vasile Tabără, după ce în cursul nopții trecute un tânăr l-a reclamat pe edil că l-a îmbrâncit și că i-a luat telefonul mobil. Asta după ce, susține acesta, l-ar fi filmat pe primarul Tabără cum târâia un căprior împușcat.

Conform unor informații apropiate anchetei, primarul Vasile Tabără ar fi împușcat fără drept un căprior după care ar fi sunat să vină autoturismul Primăriei pentru a-l transporta acasă. Ghinionul edilului a făcut ca autoturismul care se îndrepta spre el să fie aceeași marcă cu al instituției pe care o conduce, însă la volan se afla un tânăr care nu avea nici o legătură cu acesta, scrie realitateadevaslui.net.

În momentul în care ar fi oprit, tânărului i s-ar fi părut ceva suspect și și-a dat seama imediat că primarul se află la braconaj, drept pentru care a scos telefonul pentru a-l filma. Edilul ar fi devenit agresiv și după cum susține tânărul, i-a smuls telefonul din mână și i l-a aruncat pe câmp. Acesta nu s-a lăsat și a sunat la 112 reclamând cele întâmplate.

Până în acest moment nu s-a găsit animalul împușcat iar percheziția de la domiciulul primarului Tabără este pentru a verifica armele de vânătoare pe care acesta le deține. Nu sunt excluse și alte percheziții pe raza comunei Hoceni, deoarece anchetatorii suspectează și alte persoane care ar fi luat animalul și l-au transportat într-o locație necunoscută, pentru a-i face urma pierdută.

 

Sursa: realitateadevaslui.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top