Foto: botosaninews.ro Foto: botosaninews.ro

A prins radarul! Un șofer din Botoșani a intrat cu viteză în mașina Poliției Rutiere

Un şofer din Botoşani s-a izbit direct în maşina de Poliţie Rutieră care monitoriza traficul. Bărbatul avea o viteză atât de mare încât a răsturnat maşina de poliţie direct în şanţ. Un comisar de Poliţie care scria o amendă în maşină a fost rănit şi dus la spital.

Incidentul a avut loc pe drumul Botoşani-Siret, duminică seara.

O maşină a Poliţiei monitoriza traficul cu ajutorul radarului pentru a depista şoferii care depăşesc viteza regulamentară. La un moment dat poliţiştii au oprit un şofer pentru a-l sancţiona. În timp ce erau derulate procedurile, un alt autoturism a intrat cu viteză direct în maşina Poliţiei, scrie „Adevărul”.

Şoferul avea o viteză atât de mare încât a proiectat cu maşina, autoturismul Poliţiei direct în şanţ.

Martorii oculari spun că maşina Poliţiei a fost împinsă şase metri cu frâna de mână trasă şi apoi s-a răsturnat în şanţ.

Mai mult decât atât, un comisar de poliţie care se afla în maşină a fost rănit acuzând  dureri la coloană şi la un picior.

Şoferul care s-a izbit în maşina cu radar are 32 de ani şi consumase şi băuturi alcoolice, la testarea cu aparatul etilotest ieşind valoarea de 0.17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În momentul de faţă este cercetat pentru vătămare corporală. Are suspendat şi permisul pentru consum de băuturi alcoolice.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top