Și-a ucis un consătean pentru că nu i-a plăcut modul în care i-a înmânat bricheta pentru a-și aprinde țigara

Și-a ucis un consătean pentru că nu i-a plăcut modul în care i-a înmânat bricheta pentru a-și aprinde țigara


Un bărbat din comuna suceveană Liteni a fost condamnat, în primă instanță, la 9 ani de închisoare pentru că a ucis un consătean. Fapta a fost comisă în cursul anului 2019.

Criminalul a spus că audieri că s-a înfuriat pentru că nu i-a plăcut modul în care consăteanul său i-a înmânat o brichetă. Ca să se răzbune, a cerut de la un prieten un briceag, şi-a atacat victima şi a înjunghiat-o de şase ori, scrie „Adevărul”

„În momentele imediat următoare, inculpatul a ajuns-o din urmă pe victimă, a avut loc un schimb de replici, moment în care victima l-a îndepărtat, împingându-l pe inculpat pentru a-şi asigura scăparea. La faţa locului a apărut şi al doilea inculpat, care a încercat, fără succes, să îi despartă pe cei doi, implicit să-l calmeze pe prietenul său. Primul inculpat a pornit din nou în urmărirea victimei, a desfăcut cuţitul şi i-a aplicat un număr de şase lovituri în partea superioară a corpului, unele dintre aceste lovituri fiind aplicate , în condiţiile în care victima încerca să scape. Într-o stare foarte gravă, sângerând abundent, victima s-a deplasat cu greutate până în curtea unui localnic din zonă şi a decedat pe treptele de acces ale locuinţei”, se arată în rechizitoriul procurorului de caz.

În acest dosar a fost condamnat şi cel care i-a dat cuţitul lui Mancaş. Acesta a primit o pedeapsă de patru luni de închisoare sub supraveghere. Decizia judecătorilor nu este însă definitivă.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top