Nebănuitele căi ale Justiției: vasluian izolat la domiciliu din cauza coronavirusului alături de fosta soție care are ordin de restricție împotriva sa

Nebănuitele căi ale Justiției: vasluian izolat la domiciliu din cauza coronavirusului alături de fosta soție care are ordin de restricție împotriva sa


Un bărbat revenit recent de la muncă din străinătate s-a autoizolat la domiciliu alături de fosta soţie de care nu are voie să se apropie, aşa cum prevede ordinul de restricţie emis de Tribunalul Vaslui.

„Am fost sesizaţi de o femeie în vârstă de 42 de ani, cu privire la faptul că fostul soţ a încălcat prevederile ordinului de protecţie. În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcare a prevederilor ordinului de protecţie. Am informat toate autorităţile cu atribuţiuni în acest sens, situaţia fiind monitorizată la nivelul instituţiei noastre", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, conform Agerpres.

În luna noiembrie 2019, bărbatul de 47 de ani a fost acuzat de violenţă în familie, iar poliţiştii au emis un ordin de restricţie provizoriu pentru o perioadă de cinci zile. El a fost obligat să evacueze locuinţa şi i-a fost interzis să se mai apropie de soţie la mai puţin de 100 de metri.

Magistraţii de la Tribunalul Vaslui au emis un ordin de protecţie pentru o perioadă de şase luni. La momentul judecătorii, femeia a anunţat, însă, că s-a mutat din locuinţă. În aceste condiţii, magistraţii au stabilit doar că bărbatul nu are voie să se apropie de fosta soţie.

Ulterior, bărbatul a plecat la muncă în străinătate, iar fosta soţie s-a întors la locuinţă.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top