fbpx
Portokal
Ștefan Mandachi se oferă voluntar la Spitalul Județean Suceava: „Este nevoie de oameni”

Ștefan Mandachi se oferă voluntar la Spitalul Județean Suceava: „Este nevoie de oameni”


Ştefan Mandachi, antreprenorul cunoscut pentru campania #șîeu, prin care milita pentru autostrada Moldovei, a declarat, joi, că se oferă voluntar pentru a ajuta medicii de la Spitalul Judeţean Suceava care a devenit unul dintre cele mai mari focare de coronavirus din ţară.

El a spus că din primii centimetri vânduţi din metrul de autostradă a reuşit să cumpere mai multe ventilatoare necesare Spitalului Judeţean Suceava.

„Am lansat o comandă de 30 de ventilatoare către un producător din America. Ventilatoare de câteva sute de mii de euro", a declarat Ştefan Mandachi, la România TV.

Mandachi a explicat că ventilatoarele ar urma să ajungă în România în luna mai. Mai mult, antreprenorul sucevean a anunţat că, până acum, a reuşit să strângă 650.000 de euro prin campania sa de strângere de fonduri care vor merge către Crucea Roşie Suceva.

Totodată, Mandachi a spus că medicii şi asistenţii de la Spitalul Judeţean Suceava trebuie ajutaţi în lupta cu epidemia generată de noul coronavirus.

„Sunt voluntari în spital. Avem nevoie de voluntari. Mă ofer să merg şi eu voluntar în spitalul de la Suceava. Este nevoie de oameni. Este o procedură mai greoaie prin care prefectul trebuie să aprobe", a spus Ştefan Mandachi.

„În momentul în care am pus pe Facebook că ofer hotelul gratuit, au intervenit mii de commenturi pe FB. Unii au spus că am intrat în contact cu persoane posibil contaminate. M-am dus la DSP, mi-am făcut testul şi a ieşit negativ", a afirmat antreprenorul din Suceava.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top