Colaj FOTO: ziardesuceava.ro Colaj FOTO: ziardesuceava.ro

Italian încătușat după ce s-a dus înarmat cu un pistol într-o comunitate de romi din Suceava pentru a-și recupera o datorie de 100 de lei (VIDEO)


Scandal uriaș în după-amiaza zilei de joi, 14 mai, în cartierul romilor din comuna Mitocu Dragomirnei a judeţului Suceava. Un cetăţean italian a încercat să recupereze o datorie de la o familie sub ameninţarea unui pistol. Bărbatul care a vrut să-şi facă singur dreptate a fost încătuşat de poliţişti.

Italianul este căsătorit cu o româncă. Cei doi au un magazin în comuna Mitocu Dragomirnei, din judeţul Suceava, unde le mai vindeau localnicilor produse pe datorie, scrie „Adevărul”.

Printre clienţi, s-a numărat şi un bărbat de etnie romă care a refuzat să-şi achite datoria, deşi patronul i-a cerut banii în repetate rânduri. Este vorba despre 100 de lei.

Când a văzut că nu se face auzit, italianul a pus mâna pe cuţit şi pe pistol, a intrat în cartierul romilor, unde l-ar fi ameninţat pe datornic.

Localnicii au chemat Poliţia, iar la faţa locului a venit un echipaj, bărbatul înarmat fiind încătuşat şi dus la secţie pentru audieri.

Scena a fost filmată de un martor la incident, iar clipul a fost publicat pe Facebook.

Poliţiştii au verificat arma de foc a italianului şi au constatat că era un pistol artizanal pentru care proprietarul nu avea nevoie de autorizaţie.

Proprietarul magazinului este cercetat acum în stare de libertate.

 

Sursa: Adevărul

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top