Macabru: doi câini legați de zgărzi, găsiți înecați într-un iaz din Suceava

Macabru: doi câini legați de zgărzi, găsiți înecați într-un iaz din Suceava


Doi câini au fost găsiți înecați într-un iaz din Pătrăuți. Animalele aveau zgărzi la gât. Descoperirea macabră a fost făcută de un bărbat din municipiul Suceava, care are o casă în construcție pe malul iazului respectiv.

Reprezentanții Asociaţiei de protecţie a animalelor „Casa lui Patrocle” au făcut publice fotografii cu animalele moarte și fac apel la ajutorul internauților pentru identificarea autorului.

„Doi câini cu zgărzi la gât legați și înecați într-un iaz din Pătrauți. Unul legat și cu lantul, iar celălalt cu o șufa. Câinele negru a fost găsit împachetat într-un rucsac negru, celalalt într-un sac de rafie. Deasupra bagajelor era pus un palet, iar peste palet bucăți de calaburi . . .Primul câine, mascul, cel negru, are mult peste zece ani, și doar caninii rămași în gură. Iar dacă și-a petrecut o viață de câine în lanț, trebuie ca cineva să-l recunoască. Un vecin, un prieten de-al proprietarului. Cealaltă alba este o cățea mare și frumoasa. Și mai tânară. Povestea de groază este cu atât mai ciudată, cu cât în sacul de rafie unde era băgat batrânul am găsit mai multe haine de damă – rochii, fuste și un rucsac. Iar în afara faptului că erau ude și murdare de mâl, la prima vedere erau lucruri bune. Iar de-aici se ridică și ipotezele contradictorii.I-a ucis proprietarul?Sau a fost călcat de hoți care i-au ucis câinii, au furat, și-au aruncat ce nu le-a trebuit?! Dacă i-a ucis proprietarul, de ce-ar fi băgat și hainele?”, au scris pe Faacebook reprezentanții Asociației Casa lui Patrocle.

La fața locului au ajuns reprezentanții Poliției Suceava, dar și ai Direcției Sanitar Veterinare. Oamenii legii fac cercetări pentru a-l identifica pe proprietarul animalelor, arată realitateadesuceava.net.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top