Vasluian prins cu un permis de conducere irlandez fals: a dat 4.800 de euro degeaba pe el

Vasluian prins cu un permis de conducere irlandez fals: a dat 4.800 de euro degeaba pe el


Poliţiştii de frontieră din Huşi efectuează cercetări cu privire la un vasluian care a prezentat la controlul de frontieră un  permis de conducere fals.

La sfârşitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi - I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității Ghermăneşti, un microbuz marca Mercedes Sprinter, condus de vasluianul  L.N., în vârstă de 45 de ani.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, persoana în cauză a prezentat şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Irlanda, valabil pentru categoriile "A", "B", "C","BE" şi "CE" .

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, agenții au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a frecventat cursurile unei şcoli de şoferi în Irlanda, fără să susţină exemenul pentru obţinerea permisului de conducere şi că a procurat documentul prin intermediul unor cetăţeni români pe care i-a cunoscut în Irlanda, contra sumei de 4.800 de euro.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top