Adolescent bătut și agresat sexual pe stradă: mai mulți tineri au asistat la scenă fără să spună nimic. Unul singur a intervenit și a luat și el bătaie (VIDEO)

Adolescent bătut și agresat sexual pe stradă: mai mulți tineri au asistat la scenă fără să spună nimic. Unul singur a intervenit și a luat și el bătaie (VIDEO)


Scene halucinante surprinse în miezul zilei, în județul Neamț! Un adolescent de 16 ani, din orașul Roznov, a fost lovit și agresat sexual de un așa-zis prieten, mai mare cu doi ani.

Tânărul s-a dezbrăcat complet înainte de a trece la atac. Totul s-a desfășurat sub privirile altor băieți, care au ezitat să intervină. Unul singur a avut o răbufnire, dar a fost, la rândul său, lovit. Poliţiştii l-au reţinut pe agresor, abia a doua zi și asta doar după ce presa a cerut detalii asupra cazului.

Incidentul s-a petrecut pe stradă, pe 24 mai, în miezul zilei. Încurajat de unii băieţi din grup, suspectul s-a dezbrăcat şi a început să îl lovească pe băiatul de 16 ani. Pare că îl și agresează sexual, într-un anumit moment. Totul, sub privirile celorlalți. Buimac, copilul agresat s-a dus acasă.

Potrivit familiei copilului, duminică dimineaţa, victima se înţelesese cu agresorul să distribuie pliante, în localitate, urmând să împartă câştigul. În cele din urmă, a făcut singur treaba - așa-zisul prieten nu a mai apărut. Tot el s-a înfuriat, când a aflat.

Scena a fost postată online.

Poliția spune că s-a autosesizat, însă cel de-al doilea tânăr bătut afirmă că a depus o plângere la puțin timp după ce a fost agresat, polițiștii din Roznov spunându-i că a doua zi va fi chemat pentru declarații.

Georgiana Moşu, IPJ Neamţ: „Poliţiştii din cadrul oraşului Roznov au identificat un tânăr în varstă de 18 ani bănuit de comiterea de agresiune sexuală şi lovire sau alte violențe. Ulterior în baza probatoriului administrat poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore fiind introdus în arest.”

Pe fir au intrat şi angajaţii de la Protecţia Copilului.

Magda Vasilache, DGASPC Neamţ: Filmul abuzului petrecut la Roznov este absolut şocant, revoltător, greu de privit. În afara abuzului propriu-zis care este condamnabil, este de neimaginat reacţia celor care au asistat pasivi la acest incident fără să intervină sau fără să solicite sprijinul poliţiei. DGASPC condamnă ferm o astfel de atitudine şi reaminteşte tuturor sa intervina în sprijinul victimelor şi sa fie conştienţi că atitudinea lor îi face complici.

În acest moment, agresorul este în centrul de detenţie. Va fi prezentat Parchetului de pe lângă judecătoria Neamţ, cu propunere de arestare preventivă.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top