fbpx
Portokal
Ca în filmele de groază! Tânăr din Suceava, nevoit să-și dezgroape tatăl: angajații de la morgă au dat mortul altei familii

Ca în filmele de groază! Tânăr din Suceava, nevoit să-și dezgroape tatăl: angajații de la morgă au dat mortul altei familii


Scene ireale la morga Spitalului Câmpulung Moldovenesc, unde un mort a fost luat și îngropat în locul altei persoane decedate.

Un bărbat din Paltinu, comuna Vatra Moldoviței, a constatat cu stupoare că tatăl său, Petru Cramer, mort în pădure la 49 de ani în cursul zilei de joi, 28 mai, era deja îngropat. Situația jenantă a apărut din cauza celor de la spital, care au permis unei alte familii să intre în morgă, familie care a luat mortul fără să verifice identitatea cadavrului, scrie Monitorul de Suceava.

Pentru a recupera cadavrul propriului tată, Cosmin Cramer a fost nevoit să facă o plângere la poliție și să semneze o declarație prin care era de acord cu deshumarea părintelui îngropat eronat.

„Joi, după ce au venit cei de la Criminalistică în pădurea unde a murit tata au ajuns și cei de la pompe funebre, care l-au dus la morga din Câmpulung Moldovenesc. De acolo mi s-a spus că este de serviciu doar un singur medic legist pe toată zona și voi fi sunat când să vin după tata. Am primit un telefon sâmbătă, iar când am ajuns acolo un medic și o asistentă mi-au spus că trebuie să mai aștept. Cum stăteam la poartă a venit cineva de la pompe funebre, care mi-a transmis că a apărut o încurcătură, dar că se rezolvă rapid. Apoi a venit și portarul care mi-a spus că tatăl meu este deja îngropat în cimitirul din Câmpulung Moldovenesc”, a povestit Cosmin Cramer.

Imediat, fiul s-a deplasat la Poliție din Câmpulung Moldovenesc, unde a depus plângere, iar suplimentat a mai dat o declarație că este de acord cu deshumarea propriului părinte.

„S-a făcut deshumarea, au desfăcut sacul și l-am recunoscut. Azi (n.a. – duminică 31 mai) să-i facă autopsie și apoi să-l iau de la morgă și să-l îngrop creștinește”, a mai spus Cosmin Cramer.

Poliția Câmpulung Moldovenesc a deschis un dosar penal pe această temă și în urma cercetărilor se va stabili cine este răspunzător pentru această încurcătură.

 

Sursa: Monitorul de Suceava

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top