Viceprimarul și doi angajați din Primăria Panciu, depistați cu COVID-19

Viceprimarul și doi angajați din Primăria Panciu, depistați cu COVID-19


Activitatea din Primăria Panciu a fost sistată până luni, pentru dezinfecţie, după ce doi angajaţi şi viceprimarul Şerban Dumitru Huzum au fost depistaţi cu COVID-19, iar alte patru persoane se află sub supraveghere, potrivit reprezentanţilor Prefecturii Vrancea.

„Două persoane angajate la primăria Panciu sunt internate în spital, iar alte patru se află sub supraveghere, dar ancheta epidemiologică este în curs de desfăşurare. Primăria a fost închisă, pentru dezinfecţie, până luni", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vrancea, Adrian Creţu.

Primăria Panciu a rămas momentan şi fără conducere, după ce viceprimarul Şerban Dumitru Huzum a ieşit şi el pozitiv la testarea COVID-19. În ultimele luni, primăria a fost condusă de viceprimar, Iulian Nica, primarul ales, aflându-se sub control judiciar într-un dosar de corupţie.

Consiliul Local se va întruni în perioada următoare pentru a delega atribuţiile de conducere ale primăriei unui consilier.

„Consiliul Local Panciu urmează să se întrunească la cerere a o treime dintre consilierii locali, pentru a delega atribuţiile de conducere unuia dintre aceştia, pe perioada în care viceprimarul nu îşi va putea exercita funcţia", a precizat Adrian Creţu.

 

Sursa: Agerpres

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top