Șeful polițiștilor locali care au încătușat un șofer de autobuz din Bacău a demisionat

Șeful polițiștilor locali care au încătușat un șofer de autobuz din Bacău a demisionat


Demisii după incidentul de la Bacău, unde un șofer de autobuz a fost încătuşat pentru că nu purta mască, culmea de către agenți de poliție care nu purtau nici ei măști! Șeful Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei și-a prezentat demisia. între timp acolo continuă ancheta, potrivit România TV.

Poliţia Locală Bacău a anunţat printr-un comunicat faptul că şeful Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei şi-a prezentat demisia, iar la nivelul instituţiei au început procedurile de cercetare a celor întâmplate.

„Urmare a evenimentului petrecut, astăzi, 02.07.2020 în stația de autobuz din zona Bisericii Precista, șeful Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei și-a prezentat demisia din funcția deținută. De asemenea, la nivelul instituției, comisia de anchetă a început procedurile de cercetare a celor întâmplate și de stabilire a gradului de vinovăție a lucrătorilor care au acționat la fața locului”, a anunțat Poliția Locală Bacău.

Un șofer de autobuz din Bacău a fost încătușat de oamenii legii pentrucă nu purta mască de protecţie. Întreg incidentul a fost filmat, iar din imagini se poate observa că nici agenții care au intervenit nu purtau masca.

Ulterior, şoferul autobuzului a fost amendat şi lăsat liber.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top