Botoșăneancă înjunghiată de mai multe ori de fostul partener: agresorul s-a sinucis după ce a fost încolțit de 40 de polițiști și jandarmi

Botoșăneancă înjunghiată de mai multe ori de fostul partener: agresorul s-a sinucis după ce a fost încolțit de 40 de polițiști și jandarmi


O femeie de 43 de ani din judeţul Botoşani a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost atacată brutal de fostul său partener. Bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori, furios că victima îl părăsise, anul trecut. După faptă, individul a fugit. Urmărit şi încolţit de poliţişti, atacatorul s-a sinucis.

Bărbatul de 47 de ani şi femeia aveau împreună trei copii, dintre care doi sunt minori. Nu erau căsătoriţi. La sfârşitul anului trecut, femeia a plecat cu cei mici din casa partenerului. Nu mai suporta să fie bătută de el, spun acum vecinii. S-a mutat cu chirie în clădirea unei halte CFR. Aici a atacat-o vineri individul, orbit de furie. O vecină a auzit strigătele disperate ale victimei.

În ajutorul femeii a sărit o nepoată de-a ei, de numai 16 ani. Cu curaj, adolescenta a încercat să oprească agresiunea, iar individul orbit de furie a fugit. În urmă, oamenii au sunat la 112.

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani: „Femeia desfăşura activităţi agricole pe un teren de pe raza localităţii Albeşti, timp în care a fost atacată de autor. Aceştia se cunoşteau, având o relaţie de concubinaj în trecut.”

Medicii i-au acordat primul ajutor femeii de 43 de ani şi îi fac investigaţii suplimentare acum.

Ramona Guraliuc, medic şef UPU SMURD: „Se prezintă cu multiple plăgi înjunghiate în regiunea cervicală şi dorsală, ca urmare a unei agresiuni din partea partenerului de viaţă. Este stabilă hemodinamic.”

Poliţiştii spun că în 2018, victima obţinuse de la Judecătoria Botoşani un ordin de protecţie împotriva bărbatului. Individului nu i-a păsat de decizia instanţei şi a fost cercetat penal pentru ameninţare, distrugere şi nerespectarea hotărârii judecătoreşti. Dar, dosarul a fos închis apoi, deoarece femeia şi-a retras plângerea penală.

Victima l-a părăsit totuşi pe bărbat la finalul anului trecut, iar el a fost urmărit mereu de gândul răzbunării.

Căutat în această după-amiază de 40 de poliţişti şi jandarmi prin apropierea satului, individul s-a sinucis. Trupul său a fost găsit pe calea ferată.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top