fbpx
Activist de mediu din Suceava atacat de doi indivizi în timp ce făcea un LIVE pe Facebook despre hoții de lemne: unul dintre agresori este pădurar (VIDEO)

Activist de mediu din Suceava atacat de doi indivizi în timp ce făcea un LIVE pe Facebook despre hoții de lemne: unul dintre agresori este pădurar (VIDEO)


Activistul de mediu din judeţul Suceava Tiberiu Boşutar a fost atacat miercuri, 15 iulie, în timp ce făcea un live pe contul de Facebook „Legea Codrului”, în care îl acuza pe ministrul Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, că nu a luat măsuri ferme împotriva hoţilor de lemne din judeţul Suceava, deşi a promis că va face lucrul acesta.

Tiberiu Boşutar se afla pe un drum public atunci când făcea transmisiunea în direct. În maşină îl aştepta fiica sa, o tânără de aproximativ 16 – 17 ani, scrie „Adevărul”.

Activistul spunea în timpul filmării că un pădurar pe care l-a acuzat că participă la furtul de material lemnos se plimba cu maşina pe lângă el.

Nu după mult timp, pădurarul și un alt individ au covorât și l-au atacat pe Boșutar, refugiat între timp în mașină, împreună cu fiica sa.

În video se aud țipetele disperate ale fiicei activistului care chema în ajutor Poliția.

Cei doi agresori au lovit autoturismul  cu o scândură care avea cuie. Agresorii au spart luneta maşinii activistului şi au forţat scândura în interiorul autovehiculului.

În urmă cu câteva săptămâni, Tiberiu Boşutar susţinea că a fost atacat de un angajat al Gărzii Forestiere Suceava şi de fiul acestuia. 

Angajatul instituţiei publice ar fi intrat cu maşina în mod intenţionat în autoturismul condus de Tiberiu Boşutar. Poliţistii au deschis un dosar de cercetare penală.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top