fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Orban a demisionat din grupul parlamentar PNL: „Nu accept să sufăr o operație de lobotomie”

Orban a demisionat din grupul parlamentar PNL: „Nu accept să sufăr o operație de lobotomie”


Ludovic Orban a anunțat marţi că demisionează din grupul parlamentar al Partidului Național Liberal de la Camera Deputaţilor.

Astfel, el va activa ca deputat neafiliat. Pe de altă parte, el a precizat că nu își dă ”încă” demisia din Partidul Național Liberal.

„Din păcate, astăzi, nu am altă soluție pentru a fi consecvent în onorarea obligațiilor morale pe care le am față de cetățenii români care mi-au acordat încrederea decât de a mă despărți, sper eu temporar, de colegii mei din grupul parlamentar. Ceea ce s-a întâmplat în ultimele 4 luni depășește orice imaginație. Atâtea decizii inepte și acțiuni politice împotriva interesului României nu mi-a fost dat să văd într-o perioadă atât de scurtă de timp”, a spus Orban, într-o declarație ținută în plenul Camerei Deputaților.

Fostul președinte al PNL a criticat, încă o dată, actuala conducere a liberalilor, pe care a acuzat-o că a creat „artificial” o criză politică.

„S-a creat o criză politică artificial, din niște motive pe care nu le-a înțeles niciun cetățean român. Sunt convins că mulți dintre dumneavostră nu înțelegeți care sunt cauzele reale ale acestei crize politice. A fost făcut praf un partid politic, principalul partid de guvernământ. A fost făcută praf coaliția, și în plină criză pandemică și în pragul unei crize economice, într-o explozie a prețurilor pentru materialele de construcție, energie, alimente și provocări extrem de serioase, practic, cetățeanul român a fost lăsat fără un guvern cu deplină capacitate de exercițiu, oferindu-se un circ politic pe care marea majoritate a populației l-a respins categoric”, a spus Ludovic Orban.

„Nu accept să sufăr o operație de lobotomie. Pentru că numai lobotomizat aș putea să stau nepăsător, pasiv, complice, la acest atentat împotriva interesului național”, a mai afirmat liberalul.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Cartierul Austriac