fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
USR cere demisiile miniștrilor Energiei și de Interne

USR cere demisiile miniștrilor Energiei și de Interne


Purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuț Moșteanu, îl acuză pe Virgil Popescu că nu a gestionat corect liberalizarea prețurilor la energie. USR îl amenință pe ministru că dacă nu se retrage din Guvern, va depune o moțiune împotriva sa.

„A scăpat din mână toată partea de liberalizare, s-a uitat indiferent la acest episod de liberalizare, nu a pregătit nimic din ce urma să vină și, iată, vedem acum ce se întâmplă cu prețurile la energie, vedem prin ce trec toți românii în această perioadă de iarnă și lucrurile nu se vor finaliza; lunile de iarnă încă urmează. Coaliția de Guvernare trebuie să vină cu un ministru competent rapid. Dacă nu-și va da demisia în prima ședință din următoarea sesiune parlamentară, vom depune o moțiune simplă – această decizie este luată. USR va depune o moțiune simplă dacă ministrul Virgil Popescu nu-și dă demisia”, a spus Ionuț Moșteanu.

USR le cere colegilor din Parlament să accepte organizarea unei sesiuni extraordinare din cauza crizei energiei.

„Reducerea TVA la energie, un credit fiscal pentru companii pentru a-i ajuta să treacă peste creșterea prețurilor la energie în perioada aceasta, exceptarea certificatelor verzi. Noi am venit de la plată în factura de energie electrică și eliminarea accizei din această factură. Noi am venit cu soluțiile astea încă din octombrie. Cum spuneam, au fost ignorate”, a mai spus Moșteanu.

USR îi cere și lui Lucian Bode să-și dea demisia din funcția de ministru de Interne pe motiv că ar fi incapabil să facă ordine în instituție.

 

Sursa: Europa FM


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac